Tematske radionice

Teme radionica su raznolike, a programi se najčešće sastoje od predavanja uz pomoć PowerPoint prezentacije te uvida u originalne predmete. Poželjan je rad s manjom grupom do 20 učenika, no prostor i način prezentacije omogućuje prihvat i većeg broja učenika (npr. dva razreda), čime se smanjuje mogućnost neposrednog komuniciranja i rasprave.

Realizacija navedenih programa uvelike ovisi o prostornim mogućnostima Muzeja i postavima tekućih izložbi, stoga je potreban prethodni dogovor o vremenu i mjestu održavanja programa.

Također postoji mogućnost prilagodbe i realizacije radionica stranim grupama posjetitelja, najčešće školskog i studentskog uzrasta, a koje se (prema potrebi) mogu izvesti na stranom jeziku prema prethodnom dogovoru. Otvoreni smo za vaše prijedloge i sugestije.

Cijena ulaznice za učenike i studente je 10 kn.
Molimo Vas da se prije grupnog dolaska najavite na tel: 01 4851 900 te na fax: 01 4851 909 ili e-mail: pedagog@hismus.hr

Radno vrijeme muzeja: pon – pet 10 -18 sati, sub – ned 10 -13 sati

Tijekom perioda kada je Muzej zatvoren zbog izmjena povremenih izložbi, u prostoru Muzeja ne održavaju se nikakve edukacijske radionice.


Na vrh