Gostujuća izložba "Pedeset cvjetnih godina"

Dragi posjetitelji,

obavještavamo Vas da se danas, 6. svibnja, u 13 sati u prostoru foyera i novouređene terase Hrvatskog povijesnog muzeja svečano otvara gostujuća izložba "Pedeset cvjetnih godina". Izložba će biti postavljena do nedjelje 31. svibnja, kada će i ovogodišnja jubilarna 50. međunarodna vrtna izložba Floraart službeno biti zatvorena. Ovim putem Vas pozivamo da u navedenom razdoblju posjetite Hrvatski povijesni muzej i razgledate gostujuću izložbu, ali i izložbu "Priprema, pozor, pali!" (na prvom katu palače) i otkrijete koja je tajna veza između našeg Muzeja, sajma cvijeća i europskih vojničkih pušaka u našem postavu!

Ukoliko nas posjetite u vrijeme trajanja edukativne akcije (do 18. svibnja) moći ćete se i dodatno uključiti u brojne radionice i posebna događanja, prema Vašem izboru. Više o edukativnoj akciji možete saznati ovdje.

U sklopu 50. međunarodne vrtne izložbe Floraart, u razdoblju od 27. do 30. svibnja, također će biti organizirana brojna zanimljiva događanja, čiji popis Vam donosimo ovdje.

Vidimo se u Muzeju!


Na vrh